Stik-ul USB

stick-usb

În acest articol vă vorbi despre stik-ul USB.

Stick-ul USB poate lua viruși de pe un alt calculator infectat care din el îți ei fișiere sau documente de care ai nevoie și tu nu știai că acel calculator este infectat.

Vă puteți da ușor seama când un stick este infectat pentru că când îl băgați în calculatorul dumneavoastră el va crea un shorcat la stick și asta înseamnă că stik-ul este virușat.

Cum să scoateți virușul de pe stick?

I.Virușul de pe stick se poate scoate ușor urmărind pașii de mai jos:

1.Dacă aveți documente importante pe stick scoatețile și punețile pe calculatorul dumneavoastră până când shorcatul stick-ului va rămâne gol;

2.După ce ați terminat cu scosul documentelor importante de pe stick faceți click dreapta pe USB(USB-ul va apărea mereu în My computer sau This PC ) și se va dechide un mic meniu care are multe obțiuni, dar voi nu trebuie decât să dați click  stânga pe opțiunea Format(formatare) și se va deschide o fereastră. Acolo trebuie decât să apăsați pe butonul Start și așteptați până când vă va apărea un mesaj  “Fomat complete”(Formatarea este completă) și dați ok , dar după ce ați dat ok închideți fereastra cu formatarea și așa devirusează un stick.

II.Când bagi stick-ul în calculator și toate folderele de pe stick  sunt făcute shorcat înseamnă că a fost virusat și pentru a recupera documentele importante dați click pe următorul link  https://www.youtube.com/watch?v=GTgkCfvIqXI .

Atenție chiar șistick-ul virusat poate băga viruși în calculator.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s