Virușii peiculoși

În acest articol vă voi vorbi despre doi viruși foarte periculoși care vă pot distruge calculatorul și nu există nicio cale să scapați de ei.

1.Virușul Cryptowall este o piesă foarte distructive de ransomware care ia ostatic toate datele cu RSA 2048 de decriptare(https://www.youtube.com/watch?v=8Ggc424eTAQ).

În majoritatea cazurilor, virusul este descărcat de utilizator. Cu toate acestea, uneori, victima se uită în sus unele site-ul pentru jocuri, filme, sau doar ceva că este încălcat şi infectat cu ransomware, astfel încât nu trebuie să mergeţi la site-uri care nu aveți încredere.

Acest virus este foarte periculos pentru că dacă l-ați băgat în calculator nu se mai poate face nimic adică calculatorul dumneavoastră este stricat.

2.Virușul Cryptolocker este deosebit de periculos, folosind două tipuri de chei pentru criptare, facând imposibilă decriptarea unui fisier (Local disk(C:),data (D:)).Acest viruș dacă nu este îndepărtat în 76 ore sau 96 ore este posibil ca fișierele să fie pierdute definitiv pentru că vă blochează toate fișierele(https://www.youtube.com/watch?v=Gz2kmmsMpMI)

Atenție! dacă primiți o notificare de la acest viruș în care vă spune să plătiți o sumă de bani pentru a îndepărta virusul sau de a vă decriptate fișierele  care au fost afectate poate fi o capcană.În nici un caz să nu faceți asta mai bine vă duceți cu el la un specialist în calculatoare.

Atenție să nu vă luați după internet decât dacă sunt tutoriale video, dar nici după acele pentru că mie mi s-a spus că dacă e virusul Cryptowall dacă îți intră în calculator este distrus și trebuie să-ți cumperi alt calculator și cealălalt virus mi s-a spus că se poate descripta fișierele afectate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s