Microsoft Office Acces

În acest articol vă voi spune despre programul Acces.

Microsoft Access este un sistem de management al bazelor de date (DBMS) de la Microsoft, care combină relațională Microsoft Jet Database Engine cu o grafica de instrumente de interfață de utilizator și de dezvoltare de software.

Microsoft Access stochează timp în propriul format bazat pe Access Jet Database Engine. De asemenea, poate importa direct sau link-ul până în prezent stocate în alte aplicații și baze de date.

Dezvoltatorii de software, arhitecți de date și utilizatorii de pot utiliza Microsoft Access pentru a dezvolta aplicații software. Ca și alte aplicații Microsoft Office, Access este sprijinit de Visual Basic pentru Aplicații pe bază de obiect (VBA) și în limbajul de programare se poate referi la o varietate de obiecte, inclusiv Că DAO (Data Access Objects), Obiecte de date ActiveX, și multe alte componente ActiveX. Obiecte vizuale folosite în formulare și rapoarte acestora expun metode și proprietăți în mediul de programare VBA și module de cod VBA APR declara și de a apela pentru Windows Operations sistem de operare.

Pentru a vedea cum se lucreză în Acces  dați click pe următorul link   https://www.youtube.com/watch?v=oyHR2MiiPZ0.

Acest program se folosește la diferite joburi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s