Publisher

Microsoft Publisher este un nivel de intrare desktop publishing aplicare de la Microsoft , care diferă de la Microsoft Word , în care accentul este pus pe aspectul paginii și design , mai degrabă decât compoziția de text și de proofing.

În aceast program poți crea reviste, felicitării sau mai multe.

Crearea unei publicații

Office Publisher 2007 a fost reproiectat pentru a simplifica și mai mult crearea sau deschiderea rapidă a publicațiilor. Aveți posibilitatea să creați propriile publicații cu șabloanele Publisher proiectate profesional, să particularizați șabloanele, apoi să schimbați de un tip de publicație la altul făcând clic pe un singur buton.

Office Publisher 2007 conține un nou Panou de activități, Activități Publisher, care include sfaturi pentru crearea unei publicații și legături rapide către caracteristicile frecvent folosite, precum secțiunea Schemă de culori din panoul de activități Formatare publicație. Articolele din Activități Publisher vă ghidează la fiecare pas pentru a vă ajuta să folosiți programul Publisher pentru a comunica cu clienții și a organiza eforturile de a ajunge la public mai eficient.

Crearea unei publicații noi

  1. Porniți programul Publisher, apoi faceți clic pe unul din tipurile de publicații din lista de Tipuri de publicații, cum ar fi Buletine informative.
  2. În catalogul de Buletine informative faceți clic pe tipul de design dorit, alegeți oricare altă opțiune aleasă cum ar fi o schemă de culoare sau portofoliu de informații de piață, apoi faceți clic pe Creare.

    Ca să vă fie mai ușor să lucrați dați click pe următorul link  https://www.youtube.com/watch?v=dtLb1BJGCXU.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s