Php

PHP este un server-side scripting limbaj proiectat în principal pentru dezvoltare web este  utilizat ca un limbaj de programare de uz general.

Cod PHP poate fi integrat în HTML sau cod HTML5, sau poate fi utilizat în combinație cu diverse sisteme de șabloane web , sisteme de management al conținutului web și a unor cadre de web . Codul PHP este de obicei procesat de un PHP interpret implementat ca un modul în serverul web sau ca Common Gateway Interface (CGI) executabil. Server -ul web combină rezultatele codului PHP interpretat și executat, care poate fi orice tip de date, inclusiv imagini, cu pagina web a generat. Cod PHP poate fi , de asemenea , efectuate cu o interfață de linie de comandă (CLI) și pot fi folosite pentru a pune în aplicare de sine stătătoare aplicații grafice .

Floating point Numerele sunt de asemenea stocate într – o gamă specifică platformei. Ele pot fi specificate folosind virgulă mobilă notație sau două forme de notații științifice . PHP are un nativ boolean tip care este similar cu booleane native din tipurile Java si C ++ . Cu ajutorul regulilor de conversie de tip Boolean, valori non-zero , sunt interpretate ca fiind adevărate și zero , ca fiind false, la fel ca în Perl și C ++.

<php>

if (conditie)
instructiune #1
else
instructiune #2

echo conditie

<?

Puteti descarca easyphp din urmatorul link http://www.easyphp.org/ .

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s