Facultatea de informatică

Facultatea de informatică

Facultatea de matematică-informatică în urmă cu un an și-a schimbat numele în facultatea de științe, educație fizică și informatică.

În această facultate toți studenții se străduiesc să învețe din răsputeri care să se aproprie de scopul lor în viața.

În facultatea de Științe,Ed.fizică și Informatică se organizează în fiecare an expoziții sau concursuri , iar profesorii știu foarte bine cum să le predea studenților care nu prea au putut să vină, chiar și dacă un student nu e atent știe cum să le capteze atenția.

 

poza6

În această facultate în primii doi anii veți face o limbă străină(lb.engleză sau lb.franceză) la care vă pricepi voi mai bine și tot la fel o să faceți și ed.fizică.

Dar în primii trei de facultate puteți să vă alegeți dacă vreți să faceți modul pedagogic nivel 1.

Profesorii care sunt la facultatea de  Informatică:

 • lector univ. PAUN VIOREL;
 • lector univ. TURCANU ADRIAN;
 • conf.univ.dr. BALCAU COSTEL;
 • lector univ. CUMPENASU FLORENTINA-GISELA;
 • prof.univ.dr. Balanescu Tudor;
 • lector univ. MIROIU MARIA;
 • lect.univ.dr. DINCA IONUT;
 • lector univ. GEORGESCU RALUCA-MIHAELA;
 • lect.univ. DEACONU LAURENTIU-CRISTIAN;
 • asistent univ. ENACHE ION-SEBASTIAN;
 • lector univ.  MOLDOVEANU EMIL;
 • lector univ. TUDOSE CRISTINA-VASILICA;
 • lector univ. MACARIE VASILE-MARIUS;
 • conf.univ.dr. POPESCU DORU-ANASTASIU;
 • lector univ. NISTOR GHEORGHE;
 • conf.univ.dr. TANASE MARINELA.

 

Noi acum vreo doi ani am prins-o pe doamna State Lumița vă spun că era o profesoară foarte severă dacă unii studenții nu știau să aplice unele formule îi lăsă cu restanța .

În fiecare an în care se organizează concursul Workshop comisia științifică va premia cea mai bună aplicație web realizată de studenți și prezentată la workshop, respectiv realizată in timpul concursului cu Premiul Luminița State.Acest premiu este acordat in amintirea distinsei noastre profesoare, Luminița State, profesor universitar doctor la Universitatea din Pitești, Departamentul de Matematica-Informatica, cu realizări științifice deosebite.

Dar acum vreo un an în urmă l-am prins pe domnul domnul profesor Mircea Boloșteanu era un profesor foarte sever pentru că dacă cumva întârzia la el sau te mișcai în timpul probelor de laborator te dădea afară sau rămâi la ușă până la următoarea oră sau dacă te prindea că ai copiat la proba de laborator îți punea un I (insuficiet) în catalog, chiar studenții din anul I îi era frică de el chiar dacă nu-l cunoșteaua.

Domnul profesor Mircea Boloșteanu la ultimile lui cursuri ne punea să vedem câte un film care dura aproximativ 2 ore.

Norocul studenților care au rămas cu restanțele la Mircea Boloșteanu până în anul trei pentru că domnul profesor numai era în facultate și îi luase locul domnul profesor Deaconu Laurențiu pentru materiile lui.

Domnul profesor Deaconu Laurențiu Cristian a fost un profesor mai generos pentru că pentru probele de laborator care rămăsese la Mircea Boloșteanu ne dă dea să face un proiect  sau ne dă dea câte o aplicație care s-o facem să meargă pe 2 calculatoare.

Despre doamna profesoară Tudose Cristina este o profesoară care le a acordat mai multe șanse studenților care să i-a problemele de laborator și ca să intri în examen.

Despre doamna profesoară Georgescu Raluca a fost o profesoară care pe mine m-a făcut să îndrăgesc matematică și chiar mi-a părut rău că din anul doi nu prea am mai făcut matematică, dar nu-i lăsa baltă pe studenții care nu știau să aplice o formulă încerca până reușea să-i învețe pentru că examenul la ea era mai mult de aplicat formule pentru diferite probleme.

Despre domnul profesor Doru Constantin este un profesor care îi place să-i facă pe studenți să mai zâmbească sau să râdă este un profesor foarte de treabă.Profesorul Doru Constantin îi place să lucreze și cu un singur student la ora lui.

Și ceilalți profesorii sunt profesorii de treabă doar că vor să-i învețe pe studenți lucruri noi.

Iar când veți fii la terminarea anului al III-lea  trebuie să vă alegeți o temă pentru licență de pe un site al facultății și un profesor coordonator care să vă îndrume.

Să stiți că pe holul de la secretariate și cabinetele profesorului este o frumoasă gradină de plante și chiar femeile de serviciu se ocupă cu foarte mare grijă de ea.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s