Telefonul nu se mai incarcă

Dacă telefonul nu se mai încarcă nici când este băgat la încărcat este necesar să scoateți bateria din telefon și s-o verificați , iar dacă bateria este goală trebuie să vă duceți să cumpărați alta de la un magazin specializat și telefonul va funcționa perfect.

Dacă telefonul arată că încarcă când este băgat în priză și când îl scoateți din priză bateria arată că este goală înseamnă că aveți bateria incompatibilă cu telefonul.

 

Cum se repară un telefon care nu se mai încarcă normal?

 

Una din cele mai des întâlnite proble este portul USB a cărui mufă nu mai face contact așa cum trebuie la încărcător.Tot ce trebuie să faceți este să opriți telefonul, să scoateți bateria, și să îndreptați cu ceva fin, ca o periuță de dinți, lamele din interiorul portului.

Este posibil ca încărcătorul sau cablul USB să fie devină pentru imposibilitatea încărcării corecte a telefonului mobil.Este posibil să existe prea multe cicluri de încarcare a smartphone-lui dumneavoastră încât mufa sau chiar  încărcătorul s-au uzat.

Puteți să faceți o probă cu cablul USB sau chiar cu încărcătorul.

Luați cablul USB și conectațil la un PC sau un laptop și dacă cumva nu se încarcă când este conectat la PC sau la laptop înseamnă că trebuie să vă cumpărați alt cablu USB pentru telefon de la un magazin specializat.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s