Probleme întâlnite la deschiderea laptop-ului

  1. Laptop-ul primeste curent dar nu porneste (defect pe placa de baza, buton de pornire, contacte defecte, scurtcircuitare)
  2. Laptop-ul nu primeste curent (cauza poate fi: incarcator defect, mufa de alimentare defecta sau rupta, scurtcircuit pe placa de baza)
  3. Laptop-ul primeste curent, porneste si nu afiseaza (in acest caz defectele provin de la: cablu video defect, placa video defecta, placa de baza defecta)
  4. Laptop-ul porneste dupa incercari reperate de la apasarea butonului de pornire (contacte imperfecte, contacte deteriorate)

Alte probleme pe care le-ati mai putea intampina la deschiderea laptop-ului pot fi de natura software, sistem de operare corupt, lipsa fisiere, erori ntld, parola de sistem, imagine albastra la pornire s.a.m.d

In functie de laptop, acesta se poate manifesta diferit la pornit fata de alte laptop-uri, totul depinde de defectul intalnit si de marca de laptop precum Asus, Acer, Hp, Toshiba, Sony Vaio, Packard Bell, Msi, Fujitsu Siemens, Apple. Fiecare laptop in parte se poate manifesta diferit, insa defectele sunt aceleasi.

În cazul în care întampinati o astfel de problemă și nu reusiți să-i dați de cap duceți laptopul la un profesionis( sau un expert) în calculatoare.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s